Hear Yourself

How to find peace in a noisy world

Boklansering av Hear Yourself

Som redan aviserats i samband med flera av de live streams med Prem Rawat som sänts på sistone, så har hans senaste bok ”Hear Yourself” (både inbunden textbok, e bok/nedladdningsbar textbok samt ljudbok) lanserats på marknaden i flera engelskspråkiga länder världen över. Mer information om detta finns på webbplatsen https://hearyourselfbook.com/ där det också finns ett videoklipp i vilken Prem Rawat kort berättar om varför han skrivit denna bok, se länken: https://youtu.be/3X4FzZW3v_A

Vad händer i Sverige?
Obs. För den svenska marknaden har Prem Rawats bok ”Hear Yourself” nu också blivit tillgänglig via flera internetbokhandlar, dels som en textbok (inbunden version), dels som en nedladdningsbar textbok (e-bok) och dels som en ljudbok! Boken (oavsett version) kan beställas till priset av drygt ca 200 kr (text, ljudbok) exklusive frakt respektive ca 150 kr (e-bok) via bland annat följande aktörer:

Adlibris, se länken:
https://www.adlibris.com/se/bok/hear-yourself-9780063070745

Adlibris (textboken på spanska), se länken:
https://www.adlibris.com/se/bok/escuchate-encuentra-la-paz-en-un-mundo-ruidoso-hear-yourself-how-to-find-pea-ce-in-a-noisy-world-9788403521667

Akademibokhandeln (textboken, utgivningsdatum 2021-09-30), se länken:
https://www.akademibokhandeln.se/bok/hear-yourself/9780063070745/

Bokus (textboken, utgivningsdatum 2021-09-30), se länken:
https://www.bokus.com/bok/9780063070745/hear-yourself/

Rakuten Kobo (e-bok samt ljudbok), se länken:
https://www.kobo.com

Dessutom så finns ljudboken tillgänglig via ett ljudboksabonnemang hos Storytel. Om du redan har ett abonnemang hos dem (vilket kostar 179 kr/mån), så ingår nu även Prem Rawats bok i ljudversionen. (Det är också möjligt att kostnadsfritt skaffa sig ett provabonnemang på två veckor, och givetvis även då få tillgång till ljudboken.) Se vidare länken:
https://www.storytel.com/se/sv/books/hear-yourself-how-to-find-peace-in-a-noisy-world-1310047

I tillägg till det redan befintliga Peace Education Program (PEP) så kommer denna bokutgivning bli ett viktigt verktyg för Prem Rawat att sprida sitt budskap till så många som möjligt framöver, och alla som vill kan också vara behjälpliga med att sprida information om boken till sina personliga nätverk via sociala medier etc.

Med vänliga hälsningar
Informationsteamet
Inspirationsforum Sverige